Difference between revisions of "Fhb 36c3"
(→List of FHB Events)
(→List of FHB Events)
|Line 292:||Line 292:|
|[[|Chilli seeds exchange]]
|Line 299:||Line 299:|
Revision as of 16:46, 28 December 2019
Please have a look and support our Crowdfunding campaign!
For Wiki at 36c3 visit here and our official sign up info here. We are located in the north east corner of the Hall 2. Check the plan on the right and in the 36C3-wiki, (FHB is roughly at L1). Our dect phone is FHB0 (3420).
Coming together, interlinking people who are into food, beverage and bio hacking and most of all having a good time, providing a place for all of that, these are our goals!
“Be excellent to each other” is our creed and after all these years we like to stick to it! Keeping in mind that it is the community which matters and you are it's part is important, be happy :-).
We devide FHB into several compartments for more easy organization, check here the details.
Information about our independent funding provided by you and it's usage is here.
We build, organize and run workshop areas which are suitable for food, drink and bio related activities. You can either join already submitted workshops or you can create your own.
If you have a special project which you would like to run at/from fhb please read more and let us know! Example of a project is for example Probiotic Drinks Everywhere project.
This is both our traditional "wish list" and basic list of important things which already became reality.
Arrivals of people, who does what, all dynamically changing.
List of FHB Events
Some of our events only have limit space. So please remember to sign up for the sessions you want to participate in.
|Day||Starting time||Event name||Event type||Duration||Max number of participants||Place||Venue||Funding||Coordinator|
|Day 1||14:00||Curtisannes Cake Center||hands on workshop||180 minutes||15x||FHB assembly||workshop venue I. plus bit of kitchen||donation based||Curtisanne|
|Day 1||14:00||Introduction to Tempeh Making||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Algoldor|
|Day 1||16:00||Introduction to Beef Jerky Drying Boxes||hands on workshop||60 minutes||9x||FHB assembly||table.||donation based||Ben|
|Day 1||16:00||Detox Seaweed Bibimbab||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Eunha|
|Day 1||17:00||Mead making presentation||presentation/tasting||45 minutes||20||FHB assembly||Table||donation based||lefrog|
|Day 1||19:00||Cidre Making||demo/hands on workshop||180 minutes||15x||FHB assembly||workshop venue I.||donation based||Algoldor|
|Day 1||21:30||Whisky Tasting||tasting||120 minutes||30x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||0x378|
|Day 1||23:59||Chili||tasting||45minutes||x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||vtor|
|Day 2||14:00||Kefir Making||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Algoldor|
|Day 2||14:00||Beewax Sheets||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation firstname.lastname@example.org|
|Day 2||16:00||오방색 Five Colour 김밥 Gimbab Varieties||hands on workshop||120||20x||FHB Assembly||Workshop Venue II.||donation at your will||Eunha|
|Day 2||17:00||Pasta Amatriciana||cooking event||2 hours||30?||FHB assembly||Kitchen||donation based||Gli Italiani|
|Day 2||18:00||Mead making presentation||presentation/tasting||45 minutes||20||FHB assembly||Table||donation based||lefrog|
|Day 2||19:00||Cheese Rendez-vous, Session I.||tasting||120 minutes||25x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||???|
|Day 2||22:00||Beer tasting - session I.||tasting||120 minutes||25||FHB assembly||chill out area||donation at your will, or bring 2 liters of interesting beer||salomonderossi|
|Day 2||22:00||Rum Tasting||tasting||120 minutes||30x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||DenkBrettl|
|Day 2||00:00||Beer tasting - session II.||tasting||120 minutes||25||FHB assembly||chill out area||donation at your will, or bring 2 liters of interesting beer||salomonderossi|
|Day 3||10:30||La potée (we make soup)||hands-on cooking||90 minutes||10||FHB assembly||Kitchen||donation based||lefrog|
|Day 3||14:00||Advanced Probiotic Brewing||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Algoldor|
|Day 3||16:00||Traditional Kimchi Making||hands on workshop||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Eunha|
|Day 3||17:30||Beekeeping presentation||presentation||45 minutes||20||FHB assembly||Table||donation based||lefrog|
|Day 3||18:30||Chilli seeds exchange||discussion||30 minutes||10||FHB assembly||Table||donation based||lefrog|
|Day 3||19:00||Cheese Rendez-vous, Session II.||tasting||120 minutes||25x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||???|
|Day 3||21:00||Cidre Flows||tasting||120 minutes||20x||FHB assembly||workshop venue II.||donation based||Algoldor|